Author Topic: The Forum  (Read 12960 times)

dogfish

  • CSOG'er
  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 318
  • Karma: +1/-0
Re: The Forum
« Reply #15 on: June 23, 2011, 01:24:33 PM »
Another plea for the mailing list, although my telescopes are all down in Galloway nowadays. Any chance of reinstating the observing challenges section? It may prompt me to write some more?

Cheers, Martin

G1ZmO

  • CSOG Founder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1021
  • Karma: +14/-0
    • CSOG
Re: The Forum
« Reply #16 on: June 23, 2011, 01:36:03 PM »
No sooner said than done Martin :)

I really enjoyed the ones you set. Would be great to reinstate them.

Paul
Paul

G1ZmO

  • CSOG Founder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1021
  • Karma: +14/-0
    • CSOG
Re: The Forum
« Reply #17 on: June 23, 2011, 10:00:34 PM »
btw for everyone's info the last backup I did of the old forum was on the 17th June 2011 so IF I can retrieve some of the posts then we've only lost 2 or 3 days of data!

I won't be restoring directly onto this forum but I'll do text posts of anything I can retrieve.

Never done a restore from scratch though so dont go counting those chickens.... :P
Paul

SirFoo

  • CSOG'er
  • CSOG Members
  • ***
  • Posts: 45
  • Karma: +0/-0
Re: The Forum
« Reply #18 on: June 26, 2011, 11:52:27 AM »
Thanks Paul for getting this up and running. It must have taken a lot of blood, sweat and tears to get it going again.

G1ZmO

  • CSOG Founder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1021
  • Karma: +14/-0
    • CSOG
Re: The Forum
« Reply #19 on: June 26, 2011, 02:05:13 PM »
Here is my thread on the SMF support site: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=439687.0

I already have a mediawiki server running at home and have managed to successfully install SMF 1.1.14 but don't know how to restore the june 17th backup of the forum.

Apparently I have to use phpMyAdmin but dont really know what I'm doing lol

any advice appreciated :)
Paul

G1ZmO

  • CSOG Founder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1021
  • Karma: +14/-0
    • CSOG
Re: The Forum
« Reply #20 on: June 26, 2011, 03:17:13 PM »
ok right! I have the old forum running on my home server.

The observation reports have 169 topics though (and lots more posts)

Have no idea how I'd transfer these as text to the new forum though....
Paul

Lensman

  • CSOG Members
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: The Forum
« Reply #21 on: July 03, 2011, 12:17:42 AM »
Thanks Paul,

Great to see the forum up and running again.  :) 

Let's hope we don't have any more problems like this.

Cheers

Frank

G1ZmO

  • CSOG Founder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1021
  • Karma: +14/-0
    • CSOG
Re: The Forum
« Reply #22 on: July 03, 2011, 12:08:55 PM »
FYI folks,

I spoke to the software developers who are re-engineering our database at work and he said that he's give me some advice on how to extract parts of the old forums database to reinsert them into the new one. It may take a couple of months but I should be able to retrieve the observing logs and other valuable stuff (though not any attachments)

Cheers

Paul
Paul